Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

LIVE ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων θα πραγματοποίθει ακόμα μία φορά στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο της Βίλλας Ζωγράφου.Η πρωτοβουλία μας  στηρίζει τα αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα της γειτονίας και το ίδιο καλεί να πράξουν όλοι . Πιο συγκεκριμένα αυτή την φορά στο λαιβ θα παίξουν οι :
  • ΗΡΩ 
  • ROYLETTE
  • INDIANNA
Όπως και την προηγούμενη φορά έτσι και τώρα θα λειτουργήσει αυτοδιαχειριζόμενο μπάρ όπου τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες της πρωτοβουλίας. Στις ανάγκες αυτές συμπεριλαμβάνονται η έκδοση εφημερίδας, η έκδοση προκηρύξεων , πανό , μπογίες κτλ.  

 Να είστε όλοι εκεί...                           

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6/1


Συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο παρασκευή στον αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο της βίλλας Ζωγράφου στις 8 και30 το βράδάκι.Όσο η κρίση  εντείνεται και ολό και μεγαλύτερα κομμάτια του πληθυσμού ωθούνται στην απόλυτη εξαθλίωση άλλο τόσο τα αυτοδιαχειριζόμενα εγχειρήματα που ξεπηδούν στις γειτονίες χρείζουν της υποστήριξης και της συμμετοχής μας. Στην λογική αυτή η Πρωτοβουλία μαθητών 4ου ΓΕΛ Ζωγράφου υποστηρίζει εμπράκτως την αναγκή δημιουργείας δομών αυτοοργάνωσης και αλληλοβοήθειας μακρυά απο την σιχαμέρη λογική του παραγοντισμού και του κέρδους καθώς και την προσπάθεια που γίνεται στην Βίλλα του Ζωγράφου οχί μόνο με συναυλίες αλλά και άλλου τύπου εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν στο εγγύς μέλλον. 

Στην συναυλία θα παίξουν οι αγαπημένοι INDIANA απο το σχολείο μας.

Θα λειτουργήσει αυτοδιαχειριζόμενο μπάρ οπού τα έσοδα προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση της πρωτοβουλίας μας. 

Είσοδος περιττο να αναφερθεί οτι είναι ελέυθερη.